Manga Ne Yapar ?
+4
Devojka_od_Cokolade
Cem
SonerESC
Handeci
8 posters
Manga ne yapar?
Manga Ne Yapar ?
Bu sene Eurovision'da bildiğimiz gibi Türkiye'yi Manga temsil edicek. Sizce Manga ne yapıcak?
Geri: Manga Ne Yapar ?
ilk 10'a girer en kötü ihtimal 7.falan olur diye düşünüyorum
Cem- Süper Moderatör
- Ruh Hali :
maNga nın bu yılki eurovisionun en iyi şarkılarından birini yapacağına eminim ama oylama sistemi hakkında gerçekçi olmak gerekirse 8.lik veya 7.lik malesef maNgayı bekliyor =(((
Devojka_od_Cokolade- Admin
- Ruh Hali :
İyi bir show yaparlarsa aslında daha yukarılara da çıkabiliriz en azından mvö gibi sahnenin ortasında kazıklanmazlarsa...
Cem- Süper Moderatör
- Ruh Hali :
Cem demiş ki:İyi bir show yaparlarsa aslında daha yukarılara da çıkabiliriz en azından mvö gibi sahnenin ortasında kazıklanmazlarsa...
Manga nasıl bir şov yapabilir ki
Handeci demiş ki:Cem demiş ki:İyi bir show yaparlarsa aslında daha yukarılara da çıkabiliriz en azından mvö gibi sahnenin ortasında kazıklanmazlarsa...
Oryantal yapsın demiyorum ama en azından sahnenin ortasında durup da moron moron bakmasınlar millete biraz zıplasınlar etsinler falan çılgınlaşsınlar
Cem- Süper Moderatör
- Ruh Hali :
Cem demiş ki:Handeci demiş ki:Cem demiş ki:İyi bir show yaparlarsa aslında daha yukarılara da çıkabiliriz en azından mvö gibi sahnenin ortasında kazıklanmazlarsa...
Oryantal yapsın demiyorum ama en azından sahnenin ortasında durup da moron moron bakmasınlar millete biraz zıplasınlar etsinler falan çılgınlaşsınlar
MVÖ de zıpladı + zıplamak bir şov mudur
Şov sadece fiziksel hareketle olmuyor,sahneyi kullanarak da çok iyi şov yapılabilir.
Şarkı açıklandıktan sonra nihai kararımı açıklarım ben.
Nikki!Peaches!- Ruh Hali :
Nikki!Peaches! demiş ki:Şov sadece fiziksel hareketle olmuyor,sahneyi kullanarak da çok iyi şov yapılabilir.
Evet çok haklısın zehra
Cem- Süper Moderatör
- Ruh Hali :
ilk 10 a kesinlikle girer diye oy kullandım. Manga'nın başarılı olacağına inanıyorum.
Hayastan- Admin
- Ruh Hali :
İlk 10 a girebilir diye düşünüyorum..Şarkı'dan sonra rakiplerin güçlerine de bağlı..Bence show fiziksel hareket yada görsellik değil..Bir izleyici onu izlerken sahneyi dolduruyorsa..Sahnede başka cisimler yada acaba asıl kısmı ne zaman gelicek diye beklemiyorsa..Yani akıcıysa olur o iş
KevinMoon- Mesaj Sayısı : 16
Katılıyorum.Ya canlı izleyebilme fırsatım olsa keşke.Sadece hayatımda bir kere canlı izledim ya off
esc-fun-muRat- Ruh Hali :